Startup House "Walborg" på Västra Hamngatan 7

Öppnar 1/5 2020! På Västra Hamngatan 7 med utsikt över takåsarna och domkyrkan i de centralaste delarna av Göteborg hittar ni vårt co-workingspace “VH7 – Walborg”. I lokaler från sekelskiftet 1900 huserar startup, scaleup och techbolag samt andra unga och innovativa företag. Entrén är genom trapphuset på 7C på våning 4 och 5 har vi 700m2 med kontorsrum och kontorsplatser.

På Västra Hamngatan har vi ett större fokus på bolag med tillväxtpotential, gärna med kvinnliga grundare och med hållbarhetsfokus. “Genom att dela rätt byggnad med rätt experter och rätt startups dras du med i en framgångskultur med större möjligheter, där du lär dig fortare och vågar mer.”

Västra Hamngatan 7 drivs av entreprenörsgatan i samverkan med QueensLab och Wallenstam

FLERA HJÄRNOR

Oavsett om du bygger din startup på en idé du kläckt själv eller en du lånat från någon annan, så är det rätt skönt att omge sig med andra galna företagsskapare som älskar samma stora visioner som du?

Här kryllar av fler svarta kaniner, rebeller och galenpannor. Vi lovar.

FORT TILL MARKNAD

När det blir dags att testa din grymma tjänst eller produkt på marknaden, det vill säga direkt, så underlättar det ju bättre nätverk du har. Hos oss finns även rutiner för att testa både affärsmodell, användbarhet och kod.

GENVÄGAR TILL FRAMTIDEN
När affärerna rullat igång och du hittat dina drömkollegor, så skall bolaget gå från startup till en “riktig” arbetsplats med löner, pension och försäkringar och kanske eget kontor? Vi hjälper dig igång med de bitarna också, så kan du fortsätta fokusera på din grej.

I alla våra medlemskap ingår dessutom möjlighet att arbeta från och nyttja konferensrum i vårt stora workspace
Kungsgatan 4. Våra nätverksfrukostar, luncher, fika och AW ingår också i hyran.

  • Konferensrum
  • Fritt bredband (WiFi och tråd 1000mbit)
  • Fria utskrifter (A4, A3)
  • Trevliga kontorskollegor och ett nätverk på 80+ företag
  • AW och Frukostar
  • Nära till restauranger och butiker
  • Tillgång till Kungsgatan 4
  • Kaffe och The

Kontorsrum

7000kr/mån
Tillgängligt

Fast kontorsplats

2700kr/mån
Tillgängligt

Flexplats

2000kr/mån
Tillgängligt